4 Okt 2013

happy birthdays boy & mandi tepung

 Salam kali ni nak cerita pasal plan bufday boy ni ha.....28.9.2013 bufday boy ni.kami dah plan kebetulan jatuh pada hari sabtu.dok pakat dgn adik -beradik yg lain untuk buat makan2 utk dia bufday boy ni.maklum la x penah nsk sambut bufday.kami buat ssimple jerk buat bbq ayam 10 ekor kambing 5kg ikan cencaru 20 ekor,ikan pari,mee goreng daging 8 bungkus dengan bubur kacang hijau campur durian.dengan stembot set huhuhuhu mcm2 makanan semuanya habis licin.kek di sponser oleh bff.2 jenis kek.pastu kita mandikan dengan tepung dan telor ayam kampung akhirnya menjadi kikikiki....jangan marah ye hubby.we all love u...semoga bebahagia ke jannah.


1 ulasan:

lieyalatif berkata...

TERINGAT mase jaman kat uitm dulu...mmg kene laa kalo sape2 punye besdei...tahap mmg tak basuh dah baju tu, terus buang jek heheehehehe.....

besdey boy takleh marah, kene redho jek kene buli di hari besdey nye heheehehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...