3 Jul 2017

selamat hari raya maaf zahir dan batin 2017

 Assalamualaikum selamat hari raya maaf zahir dan batin dari cda sekeluarga.kali ni beraya di banting selangor.walaupun mak mertua telah tiada kehidupan mcm biasa cuma rindu masakan dia yang tiada bandingannya dengan anak2 yang masak.apa2 pun kehidupan harus diteruskan....



19 Jun 2017

Tazkirah

sekarang kene jaga hati dan perasaan sendiri lagi baik daripada menjaga hati org lain.bila kita  jaga langsung x dihargai sekarang hati mau jadi hati kering ha2 kalau x org pijak kepala kita.

23 Jan 2017

Lama tak jengah



Assalamualaikum....lama x jengah blog ni dah besarang dah klu boleh dh berana pinak dah...kenapa lah  malas sudah nak jenguk blog...sejak2 ni kene rajinkan diri untuk jengah dah 2017 dah cik da oiiii tukar lah azam tu ha2....jangan malas sgt gambar ambik banyak tp simpan dlm komputer je nak buat apa.cuba keluarkan dan bagi toton kepada anak2 nanti bila dah tua ahkasss...tua dah asenya....cuba serajin nak hapdate blog yer dah besawang asenya dah ni mcm tuan dia jugak....

28 Sep 2016

Sbah bah...

 Kali ni trib ke kundasang sabah selama 4 hari 3  malam.tiba di kota kinabalu sabah,banyak tempat menarik ni disabah banyak tempat menarik tidak sempat dilawati kerana masa tidak mengizikan.pulau2 pun tidak dapat di terjahi,rasa nak pergi lagi sabah bah sebab x cukup puas berjalan2.banyak lagi tempat menarik yang tidak sempat nak terjah.


31 Mei 2016

Anugerah Perkhitmatan Cemerlang

 Alhamdulilah sekali lagi mendapat anugerah perkhidmatan cemerlang.Majlis bergabung dengan High Tea bersama keluarga bagi menjimatkan.Alhamdulilah juga mendapat cabutan bertuah mendapat blender.Baru je beli blender baru dapat lagi blender hi2 alhamdulilah rezeki hari itu...apa pun bersyukur kehatrat ilahi...Amin....



6 Apr 2016

Air herba yum2

Musim panas ni sesuaila kita kerap membasahkan tekak.air utama air herba ni waduhhh boleh pitam klu x minum air ni....ciba try buat mesti sejuk je badan....asam boi,laici,serai,pudina,lemon,dan ais krim soda perhhh mak mertua lalu pun x perasan hi2....cuba buat mesti jatuh cinta punya...

5 Apr 2016

Kursus Team building siri 1 di pulau Chekas ulu dong pahang

 Salam kali ni nak cerita pasal mingu lepas wajib menghadiri kursus di pulau chekas ulu dong raub pahang.3 hari 2 malam kursus yang membuat pelbagai kenangan ha2 habis sakit2 sau badan dan tanda love bit kat badan hi2....seronok dengan aktiviti tapi sakit2 badan.banyak lagi gambar x larat nak uplop semua hi2 cukup sekadar yang ada untuk tatapan kawan2 bloger.









LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...