14 Sep 2017

Selepas raya Aidiladha

Assalamualaikum masa ni di banting sebelum nak balik kl g jalan2 dulu kat kampung x sangka pula ada tempat ni ha2 pada hal x penah nak ambik tahu bila sampai balik kg je dokumah tp ada tempat yg menarik mcm ni,masa nak balik kl singah dulu g tanjung sepat untuk beli ikan bili segar untuk di bawa pulang,lps tu jumpa china town ni kat pekan tanjung sepat apa lagi beposing la sbb baru tau ada tempat best mcm ni mcm kat hongkong lak pulak ha2.bila pos kat group wp famili mereka pun x penah sampai lagi ha2 hakikat kat kampung sendiri,boleh la buat cuci mata sekejap...





2 ulasan:

norhidana miswan berkata...

cantik jgk tu, tempat riadah yg sihat, nk jln2 pun sesuai

Cik Da berkata...

Tu la dana kak pun bawa je la dh alang2 dh dekat boleh je cuci2 mata kan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...