29 Sep 2013

perpisahan Seorang sahabat baik....

Salam kali ni cerita kami semua bekerja di pejabat CEO ....hari ni hari terakhir sahabat kami saodah ahmad daros yang berbaju biru itu akan berpindah jabatan.masih tidak tahu di mana beliau akan di tempatkan kita tinggu tapi sekitar putrayaja..hati manyak sedih hilang lagi seorang rakan kerja yang amat ceria bila bekerjasama.beliau memg terbaik dan suka bantu org lain.beliau seorg amat ceria hi2 dan suka bergurau senda lepas ni sunyi lah saya seor dengan org baru akan masuk pula.....apa pun kita ucapkan tahniah dan akan susess di tempat baru nanti.akak sentiasa doa kan saodah berjaya.....ni boss belanje di restoran kelantan delight di subang fuhhhh makanan dia memg terbaik harga boleh tahan la.kene pula nasi kerabu ayam percik perhhh memg terbaikkk makanan dia jom cuba.....

4 ulasan:

norhidana miswan berkata...

mesti syahdu n sedih akan terasa... dh kurang sorang geng borak2

lieyalatif berkata...

lahai...mesti sedih bile kawan sekepale sehati sejiwa dah last day...tapi takpe, dunia IT skrang dah senang...boleh sms, fb, wasap, wechat so yg jauh terase dekat heheeheh tapi tu la kan tak sama laa dgn kite face toface makan same2 keluar same2 kan....

selamat maju jaya pada kawan aida...

Aida78 berkata...

Sedih dah ilang kawan baikk...tapi x pa dia pindah kat putrajaya je nanti leh jumpa semua kan hi2

Tanpa Nama berkata...

baru bukak blog akak..waaa sedih ke dh 2 bulan dh huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...