4 Sep 2013

Malas nak update blog huhuhu...

salam semua malasnya nak update blog sbb nak masuk kan pic x boleh kene lagi sekali dah.sebab apa x tahu.bila nak masuk gambo jerk x boleh tu yang jadi mood malas ni huhuhu .mcm ne ye kekawan enah jadi x bila nak uplop pic x boleh pasal internet ke apa ke x tahu dan seminggu x leh nak up date ni....cerita raya pun x habis lagi ni.

4 ulasan:

norhidana miswan berkata...

jgn lah kak... nnti kami rindu...
tp mmg lah kt tempat dana nih pun sama... intenet cam sifut vavi.... nsb lah blh upload ngn hp...kalu tak nan hado

Aida78 berkata...

hi2 dana stress la x leh nak uplop pic...mcm x da mod nk cerita

lieyalatif berkata...

maksud aida takleh upload tu camne? die kuar ikon ke gambar ape?..storage penoh ke....atau line tenet yg tak ok sampai nak upload gambar tak boleh.....

Liza Razak berkata...

betul tu sis..kalau x boleh upload gambar..mesti tak ada mood nak update blog

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...