24 Jul 2013

Berbuka puasa bersama famili dan sambut bufday boy 20/7/2013

 salam semua kali ni nak cerita pasal besday boy yang patah kaki...bufdaynya pada 19/7/2013 ari jumaat so ayah dia plan nak berbuka bersama keluarga.so ayah plan untuk berbuka di luar di port klang kerana adik beradik ayahnya ramai yang duduk di sebelah klang.kami bercadang nak berbuka di restoran kelana seafood or bagan seafood klang sea lion yang ada tempat memancing.so selepas berbuka boleh la bermancing katanya.....dia booking restoran ini untuk 15 org makanan yang di tempah ikan jenahak masak pedas,ikan siakap masak stim,ayam lemon,sotong goreng tepung,sotong cili,tomyam sea food sayur khailan dan air tembikai 2 jug.makanan kat sini semuanya sedap dan harga pun berpatutan.rasanya kene datang lagi makan di sini memg terbaikkk makanan sea food nya.selepas berbuka dan terus lepak di tanjung harapan dan pada kul 11 malam mancing pula dan terus ke 4 pagi sahur di KFC di kota damansara pula huhhh letih giler...tapi memg seronok sangat la budak bufday boy ni...









4 ulasan:

lieyalatif berkata...

fuh...makan besar khas tuk besdei boy ni heheheeh...sonok laa besdei boy...

lieyapun suke seafood...terjah ketam ngan udang laa byk2....nasi jgn makan rugi nanti cepat kenyang heheheeheh

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam Aida,,bestnya berbuka puasa ramai2 camtu,mesti besday boy tu happy sgt!

anitadiana berkata...

sedapnya makcik..berapa Rm tu..mcm mahal aje...sotong belanja ke?

Aida78 berkata...

lia:kasi seronok jerk boy2 ni sian dia asyik dok rumah jerk hi2.mkn nasi sikit jerk tapi lauk banyak juga x tahu mane satu nak mkn hi2


azatie:best kak makan dengan keluarga kan...kasi gembira dak patah kaki ni hi2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...