31 Jul 2012

Sesi mengemas rumah ku syurga ku...

N3 ni mr.b tolong kemas rumah dah besawang dah umah dia. dia part dapur dengan segala sesawang yang ada.aku pula kat bahagian depan hik2....tapi dia yang paling rajin sekali.sbb dia tahu bini dia sangat rajin sekali....nanti dah penat mau aku x masak nanti.so dia lah yang sangat rajin semua habuk dia lap,mop lantai,buang barang x pakai,buang sofa sbb rumah flat ni sempit so buang satu baru lega sikit.terima kasih mr.b sbb tolong kemas rumaku syurgaku...habis jerk kemas semua melepak keletihan nasib baik kak call suruh berbuka kat rumah dia di bangsar.waaaaa lege rasanya.habis semua sesawang dah x da satu pun mr.b keje kan.....semua dia buat dalam keadaan yang senyap kalau makkk yg bekemas habis semua org makk hangin....


5 ulasan:

:: Mrs.Eady :: berkata...

rajinnn :)

Aida78 berkata...

dia memg rajin tapi sekali-sekala tolong wife dia ni...

fazitaismail berkata...

rajinnya..bagus2..nie lah dikatakan suami mithali ekekeke...

Aida78 berkata...

fazitaismail:memg mitali la ni dok tolong bini dia ekekekek....pastu tegolek panat hik2

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

bgus2..rajin..hihi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...