1 Ogo 2012

Berbuka puasa wif bonda & famili

selamat berpuasa...citer kali ni bebuka di rumah my sister kat bangsar.my mom datang dari kampung ke rumah my sis di bangsar.seronoknya bila tengok bonda tersayang datang dan berbuka puasa dengan anak2 nya.maklum lah anak x ramai cuma 4 orang jerk.....anak perempuan jerk yg dok kl anak lelaki dok kat kampung...so melawat anak perempuan nya....semua makan bertambah maklum lar makan beramai-ramai kan seronok.ini antara juadahnya ada yg beli tu mak nya kojer le malas nak masak huhuhuhu kuih yg banyak huhuhuhu.

7 ulasan:

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam Aida...seronoknya berbuka puasa beramai2..

Aida78 berkata...

Azatiesayang: memg seronok berbuka beramai2 so makan pun banyak huhuhuhu....

:: Mrs.Eady :: berkata...

seronok nyer berbuka ramia-ramai..

lieyalatif berkata...

wahhh meriah tu aida.....mcm2 lauk ade...otak2 pun ade tu...yummyyy peberet tuh .....sedap2.....

lieya minggu ni baru lik kampung nak buke same2 heheeheh...terbayang2kan kseronokannye....

Aida78 berkata...

seronok berbuka ramai-ramai ni nanti balik lah kampung dan berbuka ramai2 ok...

Nurul Husna Mohd Hassan berkata...

meriahnya kak....

Aida78 berkata...

nurul:memg meriah sbb dapat adik beradik berkumpul ramai2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...