29 Mac 2012

Trip Ke Langkawi 23-25/3/2012

barang sape daa.....
ini lah yang di cari borong geng borong angkot satu kedai pun x pa
Curi-curi ambil pix ni klu x kena tangkat lah kita
Cute le pix ni cute jerk nampak aku ha3
Layan jerk N3 ni masa ni kami bercuti di langkawi sempena lawatan sambil belajar atau dengan kata lain sajer nak beronok2 hak3...dah tua nak lawatan apanya nak belajor apanya...ni nak shopping jerk semata-mata....bab ni memg syok kena lak PUSPANITA MQA tanggung segalanya cuma bawa badan jerk....kali ni memg syokk sbb semua geng satu opis g....
ni kat cable car

kali ni tiket sangat murah rm15 dewasa di sbb kan harga tiket satu malaysia...tahun lepas kalau x silap rm25.00 seorang...
Dengan BFF
Dengan Anak sedara Arisya

ni sampai dah tahap satu ha3 lagi nak terjah yang paling tinggi....ni pun dah gigil lutut nak g jambatan

Dengan Ijan...
makkk yang beso ke baju yg beso wakakaka....
nampak x 2 berbuai jerk....
kurus asenya bila nak g ke jambatan gantung ni...


hoyeee.....jambatan ni bergoyang yerkkk....

kasut sape yg cun...


eeeeee...gelinya makkkk.....




ini kat waterfall.....

ini rumah banglo yang kami duduk...



urut dulu sebelum balik kuala lumpur




4 ulasan:

anitadiana berkata...

makcik ne pic aku pakai kain batik tu tak payah lah bubuh..malu dol...

Aida78 berkata...

ala x pa org x kenal pon...

Chekpid berkata...

amboi...rombongan kaum ibu ke ni....meriahnya. Borong kat kedai pak aji eh.kehlasss!!

Aida78 berkata...

rombungan cik kiah ha3...kita org borong kat kedai baru kak kedai azio kat depan pasar mlm...kedai 2 murah cikit dari hj.ismail dgn idaman suri.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...