16 Nov 2013

jalan2 weekend tanpa ayah....

Salam kali bawa budak2 ni jejalan ke one utama..cuti sekolah dah bermula.belum plan lagi nak g bercuti or bw dia org ni g berjalan.memikirkan bonus bulan januari hi2 x jadi nak g jejauh.duit yang ada untuk simpanan persiapan sekolah dua org.nasi hari tu g vietnam dah beli beg sekolah dia org cuba barang lain2 lagi lah.kali bawa dia org jejalan ke one utama belum ada sale lagi hanya vincci jerk yg sale so rembat kasut utk 2 beranak ni.kalau ada ayah ni mesti bising kasut dah penuh almari lagi nak beli lagi hi2....ayah x da ayah g mancing dengan kekawan ayah so malas nak join ayah kita g shopping di one utama jerk.makan2 n lepak kul 5 petang baru bali .adam dah x larat nak bejalan maklum la one utama ni besar dari wing yg lama ke wing yang baru di terjah.mane x sakit kaki nak bejalan.

3 ulasan:

lieyalatif berkata...

tu laaa...bonus bulan 1 so kene laa simpan jimat cermat gaji ni nanti tuk persiapaan sekolah anak2 heheeheheh......

budak2ni senang jek nak amik ati kan...bawak pi makan2 outing jalan2 mall sure dieorg hepi dah....

Aida78 berkata...

betul tu lia...budak2 ni bawa g jejalan n makan2 ok lah...

Rose Azadir berkata...

Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...