5 Jun 2013

Feedforward Meeting di langkawi ....

 Pada 17hb-19hb hari tu ada meeting di langkawi.sabil tu leh menyelam sambil minum air kan.ini lah agenda sbb leh shopping bila ada waktu free nanti kan...kan...


ini x da koje namanya hi2.....

4 ulasan:

lieyalatif berkata...

Uihhh best2 kat langkawi...abis program sure lari pi soping cekelat heheheehh

Opis lieya penah sekali wat kursus kat langkawi...mmg best tp tu laaa x larat sbb makan mase nak kesane...kalo naik flight best gak ni naik bas n feri...capek dibuatnye hehehehe

Cik Anita berkata...

alaaa..bestnya langkawi! mesti beli cokelat banyak kannn

Aida78 berkata...

lia...best g langkawi ni tapi berhantu arr asyik nak beli pingan mangkok jerk...ni naik flight berat kene terhad hi....

Aida78 berkata...

cik anita;beli coklet jerk dah rm 200 untuk bagi kekawan n saudara mara hi3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...