12 Mac 2013

Ermmm tolong x boleh nak uplod pic la kasi tunjuk ajar sape yang pakar

salam dah lama x update blog oleh kerana x boleh nak uplop gambar la x tahu kenapa.susah x da gambar ni sbb takut org x caya lak hik2...buakan nak riak or nak tunjuk2 ok.....tapi susahkan x boleh nak masuk gambar.huhuhuh sesiapa yang pandai kasi tunjuk ajar macam mana kekawan....dah x tahu nk buat apa dah ni

6 ulasan:

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam Aida,k.atie pon pernah gak jadi camtu tp dah lupa camna k.atie blh upload gambar semula.Nanti klu k.atie ingat....k.atie gtau ya.

Aida78 berkata...

wsalam kak ati kalu ingat kak tlog bagi tahu yerk x boleh nak buat apa dah ni huhuhu......

ana farha berkata...

masa wat post tu, kli kat HTML.
pastu klik untuk upload gambar.
pastu dah upload dr komputer, klik balik compose.

lieyalatif berkata...

nape takleh upload...die kuar ape mase upload tu...dah sampai limit storage gambar ke....

lecehkan kalo jadi gitu...mood nak berblog pun down...hope dpt settle kan cepat...tak syok kite nak membebel kat blog tanpa gambar....

Aida78 berkata...

tu la geng rasa dah limit storage gambar rasanya memg x boleh nak uplop dah gambo huhuhu

Cik Anita berkata...

kenapa ya? hmm. mungkin file besar sangat kot. Tak pernah jadi plak kat saya..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...