14 Ogo 2012

Shopping time Sogo & one utama

Salam semua selamat berpuasa....muka happy sebab nak g shopping kami gerak dari rumah kul 4.00 petang ke kuala lumpur untuk mencari tudungku dan my sis punya tudung raya.Mr.B nak g sogo sebab nak beli baju dia belum beli lagi.kami park kat bagunan DBKL sebab kat situ parking free.hik2 nak free sahaja.masuk jerk sogo macam big mac la ramainya manusia ya allah.nak jalan pun ssh.walaupun nak bawa budak2 pose ni kesian dia penat lepas tu g ke jalan TAR ya allahhuakbar lagi teruknya manusia banyaknya sampai nak jalan pun kene pijak kaki.sampai laki cakap ooooo x tahan nak redah ni x boleh nak shopping mcm ni sebab telampau ramai orang mahunya anak ilang mcm ni.so dapat jerk tudung laki cakap kene balik g one utama dia x puas nak membeli di sebabkan org terlampau ramai sangat.so kami berpindah ke one utama.sampai ke one utama kul 6.00 petang setelah mengharungi jalan yang JEMMMM giler kat kl.sampai 1 utama terus booking restoran ini.makan nasi lemak spcial.lepas berbuka kami teru sambung shopping lagi sampai kene halau skuruti gud ha3....sampai x sedar 1utama nak tutup daaaaa....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~melayan org ni shopping dengan memilihnya mengalahkan perempuan huhuhuhu penat tunggu dia jerk~~~~~~~~~~




5 ulasan:

lieyalatif berkata...

wahhhh...terjah sogo ngan OU lagi hah hihihi...best2....tapi tu laa terhad plak sebab mase petang pergikan...takpe2, weekend nisempat lagi ni nak terjah ekeekekekekeekekekeke.....

tang kene halau ngan sekuriti tu best tu...nampak nooo tgh khusyuk memilih barang tu sampai tak sedar jam dah kul 10 tuh ekekeekekek

:: Mrs.Eady :: berkata...

waalupun kerja dekat sgt dgn jln tar tapi tak sanggup nak pegi sana..

Mimy Hamid berkata...

sy tak sanggup meredah jalan tar dan area sogo...selagi Fayel kecik tahan la mata, perasaan hehehe...

lieyalatif berkata...

** selamat hari raye maaf zahir dan batin buat aida sekeluarga....semoga lebaran kali ini lebih bermakna dan diberkatiNYA....

Aida78 berkata...

kalau nak ikutkan memg x sanggup nak redah tapi di sbb kan barang raya x beli lagi kene lah redah juga.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...