13 Ogo 2012

Shopping Di ikano

selepas bebuka di rumah mr.B ajak g ikano sbb ada sale kat padini apa lagi laju jerk kuar dari rumah.selepas berbuka dengan my sister ari sabtu tu kami terus begegas ke ikano sbb ada sale kaw...kaw punya kat Padini.ye la sapa x gile sale sampai 70% beb tengok org mcm ulat da......ikssss2....gile2 ramai org.

5 ulasan:

lieyalatif berkata...

waaaahh sakan hah....tgk tande harge tu pun mau nak pengsan...mmg murah2...berbaloi dpt grab byk2 ni heheehehehe.....

Aida78 berkata...

memg murah giler lia...syokk oooo sanggup perabih duit kat cini pun x pd hik2....selamat membeli belah.

fazitaismail berkata...

kalau dah sale smpai tahap gaban gtu harus lerr bersesak2 manusia..tp time sale mcm tu ler nk bershopping sakan kan..sesak pun sesak ler..haha

Aida78 berkata...

fazitaismail...kita kene sesakan diri huhuhuhu sbb murah sangat...

Mimy Hamid berkata...

suka sebelah padini tu ..brand outlet...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...