3 Jul 2012

KIDZANIA CURVE DAMANSARA 30/6/2012

 CSR MQA@Kidzania, Mutiara Damansara yang telah diadakan pada 30 Jun 2012 (Sabtu) bertempat di Curve NX, Mutiara Damansara, Petaling Jaya.Adam dan Dania ada join sekali.....ni ada lah program CSR MQA....buat pertama kalinya MQA seponser anak2 staf MQA.waaaa seronoknya.mahal nak masuk ni tapi bila dah sponser apa lagi join sekaki...kena pula makkk AJK join lah sekaki jugak.seronok gila tengok budak2 ni main macam.KIDZANia ni berhampiran dengan umahku di damansara berhampiran dengan IKEA ok sape nak join jom silakan kalu g sini rojer2 mak boleh kita laga2 pipi ok....
ni kat dalamnya
Dania tengah simpan duit dulu kat bank
Adam main bomba tengah tungu giliran
Adam dengan my big boss juga la...

5 ulasan:

lieyalatif berkata...

best2...mmg ade plan nak bawak mia mija ke sini jugak ni...seronok tgk gambar2 org yg dah penah pergi....mcm2 keje leh belajar....

kire untung le dpt gi bawah company nie...tiket die leh tahan gak harga....nanti lee tgu mase free betol2 bawak anak2 lieya lak....

Aida78 berkata...

Lieyalatif:best lieya kena bawa mia n mija mesti seronok satu hari dok siti boleh main semua games..tapi jgn g time cuti sekolah penuh giler nanti jenguh nak tungu giliran....

wahida berkata...

hari tu anak saya si abang tu dah pergi sini, pergi ikut rombongan sekolah...dia balik, bukan main lagi dia cerita, syok la, dpt jadi ahli bomba selamatkan kucing la...mcm2 lagi lah...haha..

nnt, saya pulak nak masuk sini, nak bawak lagi sekali anak2 saya tu...

:: Mrs.Eady :: berkata...

nak kene pegi gak la nih !

Nurul Husna Mohd Hassan berkata...

seronoknya...rasa nak jadik budak2 balik je :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...