4 Jun 2012

Selamat Pengantin Baru Nadia & pasangan

Pada 2/6/2012 balik kampung melaka.kebetulan sahabat opis ku kenduri kawin pada 2/6/2012.sampai melaka dalam kul 9 pagi dok lepak rumah mak dulu.dalam kul 12 tengahari baru gerak ke jasin untuk g kenduri kawn rakan opisku.semua abg n my sister n my mom join juga majlis ini.lepas majlis kawin kami berjinggo-jinggo ke tangkak pula.my mom nak beli tudung katanya....puas jalan stu bandar tangkak sampai lutut pon longar kami dok pekena mee bandung muar kat bustop tangkak 2 perrrggghhhh sedap weeeiii....aku makan sikit jerk sbb kenyang lagi sbb makan banyak kat umah kenduri tadi so kongsi dengan tasya (adik ipar mklg)cuaca amat panas sangat so makk bantai ABC....stu jumpa COOL BLOG bantai bawa balik rumah.sbb abang yang dok kedah ni nak balik kedah le....lupa nak tangkap pic makan mee bandung muar sbb panas sangat cuaca hhuhuhuhuhu....
me,maklg n my friend rohaidah lokasi jasin melaka

6 ulasan:

Nurul Husna Mohd Hassan berkata...

tahniah buat pengantin. semoga kekal hingga akhir hayat ;)

Aida78 berkata...

terima kasih Nurul husna...bagi pihak...

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

eh,itu kak nita kan??

Aida78 berkata...

NUyui:aah kak nita kami adik beradik la..dan sesama bloger lak tu hi2....

lieyalatif berkata...

walaupun gambar mee bandung takde, tapi lieya dah terbayang2 ni mee bandung semangkuk heheeheh...lawan plak ngan ABC...fuhhhh mmg mengancam laaaaa.....

skrang musim cuti sekolah musim org kawin kan...meriah ngan jemputan....

Aida78 berkata...

lieyalatif:dah boleh bayang lum memng terbaikan johor punya...yumee nanti kalu balik johor kita laga pipi...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...