11 Jun 2012

Bejimba-jimba cari pasal

Ahad 10/06/2012 masa ni g one utama selepas teman mr.b kat opis dia ada buat shooting semua pelakon baru aku x kenal sangat dok lama lepak opis (Habsah hasan) ini .pastu mr.B ajak g one utama dia nak Shopping seluar keje katanya.so kami anak beranak g one utama.lepas makan harus la makana jepun sushi dengan unagi nasi .main games ni kat one utama harus wajib leh......anak bapak pon sama jugak.
Adam dengan motosikalnya ha3 gaya jerk lebih tapi langar dinding jerk.
 Lepas g one utama masuk opis Mr.B balik adoiii boring lah sbb shooting x habis lagi....masa ini dah maqrib dah.Big boss Mr.b tanya jomm makan kita org apa lagi Boss nak banjerrrr haruslah join sekaki kan...rezeki jangan di tolak mush jangan di cari.so Big boss ajak g Restoran Muhibbah kat restoran Subak or dekat dengan restoran Puteri TTDI kat Taman Tun Dr.Ismail kuala lumpur.Restoran in kat sungai pencala  memg best sbb ramai mat salleh diner kat cini....aku ingat mesti mahal ni beb....tapi bukan kami yang bayo BIg boss yang bayo hoyeeee...lauk memg best Ikan kerapu,asparagus belacan,udang butter,sotong goreng tepung,chiken lemon dan daging black paper dengan daun selasih fuhhhh rasa macam nak pecah perut bila makan.....sah2 berat naik  2 kilo makkkkkk...huhuhuhu....

9 ulasan:

lieyalatif berkata...

ni berjimba2 cari pasal yg best nie....dahle leh jumpe artis gitu..auww glamer you...skrang mmg tak glem sebab artis baru, kang tak lame lagi sure glem heheeheheheh

e'eh lieya nampak ade ayam lemon tu kan?....sedapnye lahai...tetiba tingin plak nak mkn...terbayang2 masam manis lemon tuh...

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

amboi..syioknya..besh3..

Aida78 berkata...

Lieyalatif:memg best dapat jupa artis tapi aida x kenal artis tu hik2 artis baru....moh kita makan ayam lemon yumee sedapnya tapi bila masak x jadi auwwww mcm ne...




yui:....syioknya jom join...

anitadiana berkata...

amboi makcik makan sedap nampak....mesti mahal tu...

Nurul Husna Mohd Hassan berkata...

betul2 bjimba2 ni =)

Aida78 berkata...

anitadiana:sedap jugak la tapi mahal sangat kot kita nak makan x mampu.


Nurul husna: memg berjimba

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

p/s: hadiah perkenalan? eh..xpe kak.. mnyusahkan tu ^__^

fazitaismail berkata...

syoknya dia berjimba anak beranak..siap bleh mkn free lagik..harusss kembong perut nie kan hahaha...

Aida78 berkata...

yui..:lo x nak kew...kak ikhlas ni


fazitaismail:makan free harus makan kalu x rugi n membazir huhuhuhu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...