21 Mei 2012

Tropikana city dan One Utama Esok harinya 20/5/2012

N3 kali ini g Tropikana City kat damansara bila masuk jerk rupanya ada pameran NAROTO la ramai yang pakai kostium kartun naruto ni..apa lagi Adam teruja la sbb ramai yang pakai baju hantu katanya...sepena apa aku x perasan lak malas nak turun sampai bawah tu...
ni mangkok ini dok kejar Adam dengan aku mangkok tul dah la muka mcm alien...adam mengelupor lari takutnya pasal...sampai langar anak maksalleh lagi kuikuikui.......
pastu tropikana city lari pula g ONE UTAMA sbb MR.B nak cari raket badminton daa....penat weiiii masuk dua pasaraya ini...dia org dok memilih mcm perempuan dah.....penat mak tunggu dia org ni aduhhh....
anak dan bapak sama jerk dok memilih adoiii penat la tgu dia org ni baik g makan kat bawah lagi bagus....
Tambah kapsyen

10 ulasan:

Nurul Husna Mohd Hassan berkata...

waa naruto datang m'sia... hihi

Aida78 berkata...

Nurul Husna: ini naroto malaysia la hik3

Neeza.Areef berkata...

bila lalu sblah org pkai cstum gini kdg2 mcm seram2 pun ada

Aida78 berkata...

Neeza Areef:teperanjat lah jugak dah la muka mcm hantu jerk terkejud makk..

Cik Anita berkata...

Ini dah macam hallowen day dah..bukan naruto dah ni. hihi

Aida78 berkata...

Cik Anita: aahh dah mcm hollowen dah ni ha2 tapi x jumpa labu pulak...

wahida berkata...

tanjat gegirl tgk gambar last tu...huhu...

Aida78 berkata...

wahida: ha3 tanjat ye...

lieyalatif berkata...

wahhh naruto n the geng sedang berlegar2.....yg hero hensem tu sure la kite suke, tapi yg muke cam alien tu mauu budak2 betempiaran lari ekeekekekekek......

Aida78 berkata...

lieyalatif:suke yang handsome jerk...yg muka alien tu x mo hik2....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...