29 Mei 2012

Himpunan jutaan Belia (Putrajaya)

Salam...masa ni saya g time kojer sambil kojer mak mengular jap hik3...samil cuci mata oooo kalau x silap hari khamis.tapi kalau g ari weeken mesi best tapi jalan mesti jem gile tu yang x sangup nak tempuh....memg seronok dan meriah tengok mcm2 ada teruja je aku mcm2 nak beli.tapi makkk hanya cuci mata sahaja...banyak yang tidak sempat di kunjungi sbb telampau banyak gerai jualan.....

6 ulasan:

lieyalatif berkata...

lieya tgk dari jauh jek heheeheh..name jek dok kat putrajaya tapi tak gi pun jom heboh ngan himpunan jutaan belia nie.....tak sanggup bersesak huhuhu

Cik Anita berkata...

dengar je pasal himpunan belia ni, tapi memang takkan pergi lah. jem dia memang tak hengatt.. tak sanggup! hee

Nurul Husna Mohd Hassan berkata...

kat pahang de buat jugak hari tu tapi tak sebesar macam kat putraja ni.

Aida78 berkata...

lieyalatif:ye lia kalu aida umah dekat pun x g sbb nak bawa anak pn ssh takut dia org penat jerk nak jalan.

Cik Anita:ala cik Anita suh la mr.N bawa hihihi mesti x penat...

Nurul husna:kat pahang dia buat hari belia jugak ke...

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

ramai sggh tu kan..

Aida78 berkata...

Miss yui: yela macam ulat orang nya x sangup nak tempuh huhuhuhu....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...