25 Apr 2012

Air syurga ku...

N3 kali ni nak cite pasal Air syurga yang aku gelarkan ikikiki aku dah ketagih air ni hampir setiap hari la beli Air ni.Kalau x dapat mcm mengigau asenya....punyalah teruk aku punya perangai kan..kan...kan...walau pun mahal dlm 6.80 secawan tengok kita ambik perisa apa la...aku suke hazelnut perrrhhhh bernanah tekak kalau x mendapat air ni...mr.b pun suke menumpang minum air ni kalau beli mesti dua sbb dia pun berminat juga x makan nasi pun x pa janji dapat air ni...he3...

5 ulasan:

noor berkata...

nor pun suka mnum air yg ada blog nih...cool blog

Aida78 berkata...

sedapkan yg ada bublle ni...

fieda berkata...

chatime mmg lagi best pada cool blog kan..

Cik Anita berkata...

mahalnya kak!!!

kalau Nita dah tak beli dah.. heee

Aida78 berkata...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...