29 Mac 2016

cuti yang singkat...

 Assalamuaikum berhabuk dah blog ni kalu boleh berhabuk hi2...lama x update cuba baca blog kwn2 jerk.bila nak update blog sendiri tidak sempat...insyallah cuba baiki diri kembali untuk merajinkan diri untuk rajin hapdate blog sendiri dan terjah blog kwn2 yang dah lama x terjah.cerita ni weekend yang lepas nak balik kampung pun x sempat jadi la balik ari sabtu sekejap je bersama dengan bonda sendiri.balik kampung terus ajak mak g jalan2 ke sekitar melaka dengan kaki dia yang sakit.saje bila dh cuti x kan nak duduk rumah kebetulan hasrat nak beli baju raya untuk dia so bawak la ke bandar untuk membeli baju raya untuk bonda.sambil menyelam minum air org kata hi2 kita g cuci mata sekali.


 bershellout kita di mitc melaka sedap sangat rasa mcm asam pedas pun yerk...

 berselero anak2 makan dengan bonda kene tekak dia katanya sbb mula nak makan asam pedas tapi akhirnya kita tukar selero lak katanya....
 ketam yang beso2 puas makan

 kasi licin kami kerjakan ingat mula2 x habis sbb banyak tapi akhirnya licin 
 naik river cruise pula





2 ulasan:

adianiez AIDA berkata...

org melaka ekk?
boleh la later nanti jumpa jumpa ekk.
aida melaka juga.
kat bkt katil aje.

Cik Da berkata...

Aah org melaka di jasin nyalas.hi2 nanti boleh la kita jumpa kan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...