29 Sep 2015

Aidil Adha ghatering bersama keluarga BBQ dan STEMBOT

 Aktiviti raya aidil adha buat bbq dengan stembot bersama keluarga dan kawan2 sekolah.time cuti lama2 ni lah untuk meluangkan masa bersama keluarga dan kawan2.main bedal jer bahan yang ada di kampung.ramai juga saudara mara yang di jemput.buat aktiviti ini dapat mengeratkan silatulrahim keluarga.buat yang mana sempat sahaja.








3 ulasan:

norhidana miswan berkata...

syoknyer kak bbq sambil bersteambot... mmg syok layan tuh....
ni bt rasa mcm nk bt steambot je kt umah,... tak kisahla simple mcmne pun kn

Cik Da berkata...

jom kita buat dana buat kecik2 pun x pa kan....seronok bila kumpul ramai2...

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...