5 Okt 2012

sambut bufday mr.hubby kat kedai buger jerk..28/9/2012

salam geng bloger....tetayang muaaahhh lama x update blog sebab terlalu sibuk dan menyibuk huhuhuhu....n3 kali ni nak cerita sambut bufday mr.b pada 28/9/2012 di kedai burge je di sebab kan dia sibuk berniaga so buat suprise kat kedai dia.hik3 meriah juga sbb ada custema  dia datang sambil beli buger sambil makan kek chumel ni....malu dia sbb dah tua2 pun nak sambut bday lagi.dia malu tapi nak buat mcm ne BFF dia yang plan.masa ini ramai juga yang datang membeli burge dia ha3 nak buat mcm mane kelam kabut juga.nak layan orang membeli buger.





4 ulasan:

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam Aida.SELAMAT ULANGTAHUN tuk Hb Aida ya.Semoga pjg usia,muarh rezeki & success dlm biznya.Aminn
Suprise camtu mmg bestkan!

Aida78 berkata...

terima kasih azatiesayang...

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

slmt ulgthun utk suami sis ya =)

Aida78 berkata...

terima kasih yui...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...