18 Okt 2012

Bandung Indonesia trip 6

wewiiit model tudung yang kami rembat kat sana.so sekarang tudung ni fesyen terkini di bandung so kat kl lom hado lagi....nanti klu hado mesti mahal kan.....so kene g bandng beli yerkkk sbb kami x beli untuk jual sbb kami jugak x cukup sebenarnya ha3

masa ni kat pasar baru murah...murah....

Jajan kat sana yang femes iyalah pisang chesse kot aku rasa semua sedap....temp pun x sedap yang pisang ni jerk yang sedap giler sampai laki dok tanya knp x beli lebih....



Makkkk dah kepenantandah ni......asik dok shopping jerk.....penant tau macam nak tercabut kaki ni.....



ni jubah pula mak x beli sbb x minat jubah so member opis yang berminat sbb ada saiz dia org.


Makan tengahari nasi padang.sedap jugak sama dengan masakan or melaysia jugak la so makanan kat sana x kisah la sama jerk dengan malaysia.jangan risau Halal belaka...jemput makan....




NI tempat jeans original tau yang ori jerk jual kat sini......harga agak mahal jugak la tapi makkkk rembat jugak ha3...kalu dah kaki shopping  payah la mesti rembat jugak la.....




Rambang jugak biji mata ni n tangan pon dok gatai nak membeli.....



Masa ni nak balikkk sudah....sedihnya rasa pasti datang kmbali jugak key,,.......




3 ulasan:

lieyalatif berkata...

MMG BEST KAN soping kat sane!!! rase mcm org kaye haa bawak duit juta2 rupiah heheeheheh.....ms lieya pergi tu beg sampai beranak pinak laaah....

eii rase nak ulang lagi gi bandung nieh....

Aida78 berkata...

best lia jom kita g sana nak....beg pun beranak pinak tau dari satu jadi tiga.....

Cik Anita berkata...

hish, saya pun nak ke Bandung this week. Tak sabar! tapi takut x cukup sen lah nak soping..hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...