2 Mac 2011

Hobi baru


kini aku pengemar mengumpul freezer magnet pulak.....kemane aku jumpa aku akan beli....dulu ada beli tapi dah banyak pecah sbb pindah rumah kali ni nak penuhkan freezer pulak....jgn mare...sesapa yg g jln 2 tolong belikan...



3 ulasan:

noorcahaya berkata...

freezer magnet.. hmmmm... jgn harap bertahan, ada je tgn gatal amek, anyway bonda, jadi tak join contest CYC ... sbb tgk tak update pon... =)

Tanpa Nama berkata...

wow...kita berkongsi minat yg sama la...stakat nih saya dah brjaya mngumpulkan freezer magnet dr bali, thailand, phuket, spore, egypt, jepun, oman, dubai, korea...dan jugak negeri2 dlm msia...ada yg hsbnd belikan bila dia gi ovrsea dan ada gak buah tgn dr mmber2 yg pergi brjalan2 ...mmg sronok bila tgok koleksi yg cute mute melekat kat freezer tu...

Aida78 berkata...

yerk ke same lah kita...saya baru nak mengumpul sbb duu banyak dah tapi bila pindah lupe nak cabutkan so ni jerk yg tinggal so sekarang sy tgh kumpul balik...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...